Olen ammatiltani psykologi (PsM) ja suoritan parhaillaan urheilu- ja liikuntapsykologian sertifikaattiin vaadittavia täydennyskoulutuksia. Olen suorittanut psyykkisen valmentajan koulutusohjelman (EduFocus) 2017-2018.

Ihmisen kokonaisvaltaisuuden, psyykkisen mielen ja fyysisen kehon moninaisen yhteyden, ymmärtäminen on intohimoinen kiinnostukseni kohde. Työskentelyäni psykologina ohjaa periaate siitä, ettei mieltä ja kehoa voida milloinkaan ajatella erillisinä toisistaan, ja pyrkissämme hyvinvointiin ja terveyteen on osattava kuunnella molempien tarpeita ja viestejä.

Psyykkisen valmennuksen ja urheilupsykologian pariin minut alunperin johdatti hevoset, joiden parissa olen päässyt lukuisia kertoja toteamaan, että usein syy kouluratsuni liikerikkeisiin, jännittyneisyyteen tai vastahakoisuuteen löytyykin oman kypäräni sisäpuolelta. Mielen toiminnot, kuten ajatukset, uskomukset ja tunteet vaikuttavat kehoomme ja käyttäytymiseemme jatkuvasti myös urheilusuorituksen aikana, lajista riippumatta.  Psyykkisia taitoja tietoisesti ja systemaattisesti harjoittelemalla tuet omaa hyvinvointiasi ja autat itseäsi parempiin urheilusuorituksiin.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä miten psyykkinen valmennus auttaisi sinua tai joukkuettasi menestymään paremmin!